Censuur op realclimate


Voor iedereen die een blind vertrouwen heeft in de arme wetenschappers van realclimate, is er een mogelijkheid om te bestuderen wat er allemaal wordt weggecensureerd in het blog RC Rejects (A place to collect posts rejected at http://www.realclimate.org and other climate sites).

Jeff Id, een blogger die onlangs gestopt is omdat de schoorsteen ook moet roken, geeft nog een mooi staaltje van recente censuur in zijn post Stil not qualified for realclimate

Dit bericht werd geplaatst in Media en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Censuur op realclimate

 1. TINSTAAFL zegt:

  Voor meer UnrealClimate soap zie hier: http://climateaudit.org/2011/02/07/eric-steigs-du

  Zeer lezenswaardig hoe RC medewerkers te werk gaan om de AGW dogma's te verdedigen. Schijnbaar was een van de reviewers Steig zelf (die van die 88 pagina's!), hetgeen toch wel zeer vreemd te noemen is omdat dit onderzoek een weerlegging van zijn eigen onderzoek was. Normaal zou moeten zijn dat Steig dan weer zelf een contra argumentatie schrijft, maar schijnbaar is in klimaatwetenschap, en AGW in het bijzonder, alles mogelijk…

 2. Hans Erren zegt:

  Het meest saillante is, dat Steig als anonieme reviewer Methode B aanraadt inplaats van Methode A, die de schrijvers gebruikten, waarop de schrijvers de software herschrijven en Methode B toepassen en daarop complimenten krijgen van de "anonieme reviewer".

  Terwijl Steig op Realclimate Methode B juist met vuur en zwaard bestrijdt en zich afvraagt waarom de "betere" methode A niet werd gebruikt!

 3. TINSTAAFL zegt:

  You can't hide your lyin' eyes
  And your smile is a thin disguise
  I thought by now you'd realize
  There ain't no way to hide you lyin' eyes

Reacties zijn gesloten.